verstoppingen utrecht

Heeft u een ervaren monteur nodig?

Verstoppingen in Utrecht en omgeving

Van een verstopping in huis kunt u veel hinder ondervinden. Een verstopping kan onder andere zorgen voor nare geurtjes door afvalresten in de afvoer. Daarnaast kunt u tijdelijk geen gebruik meer maken van bijvoorbeeld uw wastafel of douche, zonder het risico te lopen dat er een overstroming wordt veroorzaakt. Wanneer u last heeft van een verstopping bij u in huis, komen onze loodgieters graag bij u langs om deze te verhelpen. Wij helpen u bij het verhelpen van verstoppingen in Utrecht en omgeving.

Verstopping in uw afvoer tegengaan

Een verstopping kunt u niet altijd zelf verhelpen, doordat er altijd kleine, beginnende verstoppingen zullen ontstaan in uw afvoer. Onze loodgieters hebben kennis van verschillende technieken die u zelf vaak niet kunt toepassen. Zo maken loodgieters soms gebruik van een vacuümsysteem. Ook het doorspoelen van de riolering onder hoge druk is een techniek die wordt toegepast bij het verhelpen van een verstopping, waarvoor speciale apparatuur gebruikt wordt. Mochten er obstructies in het leidingnetwerk zijn, dan kunnen deze permanent verwijderd worden.

Verstoppingen voorkomen

Een verstopping is niet altijd te voorkomen, maar er zijn wel een aantal zaken waar u op kunt letten. Zo is het verstandig om zo min mogelijk voedsel- en vetresten door de gootsteen te spoelen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een zeefje in uw gootsteen. In de wc horen geen etensresten, luiers en keukenpapier thuis. Verder is het belangrijk om er op te letten dat er geen voorwerpen in de afvoer vallen, deze kunnen een obstructie in de riolering veroorzaken.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen?
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!