riool ontstopper in UtrechtHet riool: geen huishouden kan zonder. Al het water dat we in huis gebruiken wordt afgevoerd naar het riool: als we het toilet doorspoelen, het bad- en douche water, water dat gebruikt wordt door de wasmachine, en zo meer. Is uw riool verstopt, dan kunt u zich voorstellen dan dit vervelende gevolgen heeft. In een dergelijk geval staat u er gelukkig niet alleen voor: uw loodgieter lost het voor u op.

Een verstopt riool: het kan ook u overkomen

Zelfs als u uw best doet uw riool goed te onderhouden, kan het voor komen dat uw riool verstopt raakt. Buiten voedselresten en vet dat in de riolering kan blijven zitten kan het riool in de loop der jaren namelijk ook verstopt raken door bijvoorbeeld verzakking of het scheuren van de leidingen. Uw dagelijks leven wordt beperkt. Gewoon een douche nemen of naar het toilet gaan een doorspoelen kan bijvoorbeeld niet meer. Daarnaast kan een verstopt riool ook leiden tot waterschade en stankoverlast. Genoeg reden dus om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen als uw riool verstopt is. Een professionele loodgieter biedt dan uitkomst. Deze pakt de verstopping direct professioneel en grondig aan. En natuurlijk staat hij 24 uur per dag voor u klaar.

Heeft u een verstopt riool? Uw loodgieter lost het voor u op! Woont u in Utrecht en omgeving, dan staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Belt u ons op 030 208 0166. We maken dan snel een einde aan het ongemak van een riool dat verstopt is.