• 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

Loodgieter in Utrecht Centrum – EWS staat altijd voor u klaar

Loodgieterswerk

Bent u aan het verbouwen of is er lekkage opgetreden in uw woning of kantoorpand? Bent u woonachtig in Leidsche Rijn en heeft u een betrouwbare loodgieter nodig.

 

Lekkage Utrecht

Lekkages

Het is ineens ontstaan, een vervelende lekkage. Het is uiterst onplezierig om een lekkage te hebben. Woont u in Leidsche Rijn en heeft u een lekkage en wilt u ervan af?

 

CV ketels

Een cv ketel zorgt ervoor dat het water en de kachel snel warm worden. Het is dan ook belangrijk om de CV ketel regelmatig uitgebreid te laten controleren.

 

Een vakbekwame en betaalbare loodgieter? – Bel ons 030-2080166

Loodgieter in Utrecht Centrum nodig? Wij helpen u!

Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Utrecht Centrum? Dan vindt u bij ons loodgietersbedrijf de loodgieter die u zoekt! Onze loodgieter in Utrecht Centrum heeft door de jaren heen een ruime ervaring opgebouwd. Hierdoor kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn. Wij helpen u zowel met installaties, als met onderhoudswerkzaamheden en reparaties binnen en buiten uw woning. Hierbij kunt u denken aan het leggen van leidingen. Of het installeren van een buitenkraan. Ook het doorspuiten van de afvoer en het oplossen van lekkages behoren tot onze werkzaamheden. Bij dergelijke klussen is een professionele en vakkundige manier van werken van groot belang. Zo maakt u de kans op complicaties minimaal!

Problemen oplossen met de loodgieter in Utrecht Centrum

Onze loodgieter in Utrecht Centrum kan u bij het oplossen van verschillende problemen helpen. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van een lekkage in huis. Of een verstopping in uw afvoe. Ook bij een lekkage is het van groot belang dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost. Een lekkage kan voor een blijvende waterschade aan uw woning zorgen. Denk aan houtrot onder uw dakbedekking en schimmelplekken op muren en plafonds. Door de hulp van onze loodgieter in Utrecht Centrum tijdig in te schakelen kan een ernstige schade voorkomen worden.

Tip: schakel onze spoedloodgieter in Utrecht Centrum in bij een serieuze lekkage of verstopping! Onze spoedloodgieter kan u ook op de late avond en in het weekend van hulp voorzien bij het oplossen van loodgietersproblemen.

Preventie hulp bij het voorkomen van problemen

Nog beter dan het oplossen van problemen is het voorkomen hiervan. Om problemen aan loodgieters elementen te voorkomen kunnen we u preventieve oplossingen bieden. Denk bijvoorbeeld aan het preventief doorspuiten van de afvoer om beginnende verstoppingen op te lossen. Ook kunnen we uw leidingen regelmatig controleren op beginnende lekkages, zodat deze tijdig hersteld kunnen worden.

Onze diensten

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Lekkages en verstoppingen
  • Dakbedekking
  • CV installatie en onderhoud

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Loodgieter Utrecht
Call Now ButtonBel direct 030-2080166