Loodgieter Utrecht Noord – Marlo Baerts staat altijd voor u klaar

Loodgieterswerk

Bent u aan het verbouwen of is er lekkage opgetreden in uw woning of kantoorpand? Bent u woonachtig in Leidsche Rijn en heeft u een betrouwbare loodgieter nodig.

 

Lekkages

Het is ineens ontstaan, een vervelende lekkage. Het is uiterst onplezierig om een lekkage te hebben. Woont u in Leidsche Rijn en heeft u een lekkage en wilt u ervan af?

 

CV ketels

Een cv ketel zorgt ervoor dat het water en de kachel snel warm worden. Het is dan ook belangrijk om de CV ketel regelmatig uitgebreid te laten controleren.

 

Een vakbekwame en betaalbare loodgieter? – Bel ons 030-2080166

Klussen door de loodgieter in Utrecht Noord uit laten voeren

Onze loodgieter in Utrecht Noord staat voor u klaar om hulp te bieden bij het uitvoeren van uiteenlopende loodgietersklussen binnen en buiten uw woning. Zo kunnen we u helpen bij het leggen van nieuwe leidingen en het aansluiten van sanitaire voorzieningen. Dergelijke installatieklussen dienen op een vakkundige en uiterst nauwkeurige wijze te worden uitgevoerd, om de kans op vervelende complicaties zo klein mogelijk te maken. Door de ervaring en hulpmiddelen die wij hebben, kunnen we u snel en op professionele wijze van dienst zijn!

Tip: bij noodsituaties, zoals een ernstige lekkage of verstopping, kunt u de hulp van onze spoedloodgieter in Utrecht Noord inschakelen. Deze spoedloodgieter komt ook op de late avond en in het weekend bij u langs om hulp te bieden.

Verschillende soorten klussen van de loodgieter in Utrecht Noord

De klussen die normaliter door onze ervaren loodgieter in Utrecht Noord worden uitgevoerd, zijn onder te verdelen in drie categorie├źn: installaties, onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Door de loodgieterselementen op de juiste wijze te installeren en regelmatig te onderhouden zijn reparaties veel minder snel nodig. Denk bijvoorbeeld aan het aansluiten van sanitaire voorzieningen. Wanneer speling tussen het aansluitpunt en de afvoer voorkomen wordt bij de installatie hiervan, is de kans op lekkages minimaal. Daarbij doet u er verstandig aan om de afvoer regelmatig door te laten spuiten om ook verstoppingen te kunnen voorkomen.

Hulp bij loodgietersproblemen in huis

Mocht het onderhouden van uw loodgieterselementen te laat komen, dan biedt onze loodgieter uit Utrecht Noord graag hulp bij het oplossen van de ontstane problemen. Wij kunnen een verstopte afvoer onder een hoge druk voor u doorspuiten, om de verstoppingen die hier ontstaan zijn letterlijk voor u op te lossen. Ook kunnen we uw leidingen preventief voor u controleren om beginnende lekkages in een vroeg stadium te detecteren.

Onze diensten

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Lekkages en verstoppingen
  • Dakbedekking
  • CV installatie en onderhoud

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!