• 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

Loodgieter Utrecht Noord – EWS staat altijd voor u klaar

Loodgieterswerk

Bent u aan het verbouwen of is er lekkage opgetreden in uw woning of kantoorpand? Bent u woonachtig in Leidsche Rijn en heeft u een betrouwbare loodgieter nodig.

 

Lekkage Utrecht

Lekkages

Het is ineens ontstaan, een vervelende lekkage. Het is uiterst onplezierig om een lekkage te hebben. Woont u in Leidsche Rijn en heeft u een lekkage en wilt u ervan af?

 

CV ketels

Een cv ketel zorgt ervoor dat het water en de kachel snel warm worden. Het is dan ook belangrijk om de CV ketel regelmatig uitgebreid te laten controleren.

 

Een vakbekwame en betaalbare loodgieter? – Bel ons 030-2080166

Klussen door de loodgieter in Utrecht Noord uit laten voeren

Onze loodgieter in Utrecht Noord staat voor u klaar. Wij schieten u te hulp bij het uitvoeren van verschillende loodgieters klussen binnen en buiten uw woning. Zo kunnen we u helpen bij het leggen van nieuwe leidingen. Of bij het aansluiten van uw wc of kraan. Dergelijke installatie klussen dienen op een vakkundige wijze te worden uitgevoerd. Zo kunnen wij de kans op vervelende problemen zo klein mogelijk maken. Door de ervaring en hulpmiddelen die wij hebben kunnen we u snel en op professionele wijze van dienst zijn!

Tip: bij noodsituaties, zoals een ernstige lekkage of verstopping, kunt u de hulp van onze spoed loodgieter in Utrecht Noord inschakelen. Deze spoed loodgieter komt ook op de late avond en in het weekend bij u langs om hulp te bieden.

Verschillende soorten klussen van de loodgieter in Utrecht Noord

De klussen die door onze ervaren loodgieter in Utrecht Noord worden uitgevoerd zijn onder te verdelen in drie categorieën. De categorieën zijn: installaties, onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Door de loodgieters elementen op de juiste wijze te installeren en regelmatig te onderhouden zijn reparaties veel minder snel nodig. Denk bijvoorbeeld aan het aansluiten van sanitaire voorzieningen. Wanneer speling tussen het aansluitpunt en de afvoer voorkomen wordt bij de installatie hiervan is de kans op lekkages minimaal. Daarnaast doet u er verstandig aan om de afvoer regelmatig door te laten spuiten om ook verstoppingen te kunnen voorkomen.

Hulp bij loodgietersproblemen in huis

Is het al te laat om uw loodgieters elementen te onderhouden? Dan biedt onze loodgieter uit Utrecht Noord graag hulp bij het oplossen van de problemen. Wij kunnen een verstopte afvoer onder een hoge druk voor u doorspuiten. De verstoppingen die hier ontstaan zijn kunnen wij zo voor u oplossen. Ook kunnen we uw leidingen preventief voor u controleren.  Het doel hiervan is om beginnende lekkages in een vroeg stadium te detecteren.

Onze diensten

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Lekkages en verstoppingen
  • Dakbedekking
  • CV installatie en onderhoud

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Loodgieter Utrecht
Call Now ButtonBel direct 030-2080166