• 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

Loodgieter Utrecht Oost – EWS staat altijd voor u klaar

Loodgieterswerk

Bent u aan het verbouwen of is er lekkage opgetreden in uw woning of kantoorpand? Bent u woonachtig in Leidsche Rijn en heeft u een betrouwbare loodgieter nodig.

 

Lekkage Utrecht

Lekkages

Het is ineens ontstaan, een vervelende lekkage. Het is uiterst onplezierig om een lekkage te hebben. Woont u in Leidsche Rijn en heeft u een lekkage en wilt u ervan af?

 

CV ketels

Een cv ketel zorgt ervoor dat het water en de kachel snel warm worden. Het is dan ook belangrijk om de CV ketel regelmatig uitgebreid te laten controleren.

 

Een vakbekwame en betaalbare loodgieter? – Bel ons 030-2080166

Loodgieter uit Utrecht Oost biedt hulp bij lekkages

Lekkages vormen voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen, doordat de bron vaak nauwelijks zelf te vinden is. Onze loodgieter uit Utrecht Oost biedt u de hulp die u in zo’n situatie nodig heeft! Met speciale hulpmiddelen kunnen we de bron van de lekkage voor u opsporen en direct een passende oplossing bieden. Zo kan een ernstige waterschade in veel gevallen voorkomen worden. Hierbij geldt dat des te sneller u onze hulp inschakelt, des te kleiner de kans op een blijvende waterschade ook wordt.

Naast de hulp die onze ervaren loodgieter uit Utrecht Oost biedt bij het oplossen van lekkages, kunnen we u ook helpen bij verstoppingen. Ook verstoppingen vormen vaak een grote ergernis! Door de afvoer onder een hoge druk door te laten spuiten, kan de afvoerverstopping in veel gevallen verholpen worden.

Installatieklussen van de loodgieter in Utrecht Oost

Ook voor installatieklussen bent u bij onze betrouwbare loodgieter uit Utrecht Oost aan het juiste adres. De expertise die wij in ons vak hebben opgebouwd maakt dat wij installatieklussen snel en vakkundig voor u kunnen uitvoeren. Bij installatieklussen kunt u denken aan het aanleggen van nieuwe leidingen, het installeren van een nieuwe cv-ketel, enzovoorts. Dergelijke klussen zijn lastig zelf uit te voeren! Hoewel u hier op internet veel informatie over vindt, is de kans op complicaties relatief groot. Reden genoeg om dit aan onze loodgieter in Utrecht Oost over te laten.

Direct hulp van onze loodgieter inschakelen

In sommige gevallen wilt u loodgietersproblemen binnen uw woning direct op laten lossen. Schakel in zo’n situatie onze spoedloodgieter uit Utrecht Oost in! Onze spoedloodgieter komt ook in de weekenden en op de late avond bij u langs om hulp te bieden. Zeker bij een lekkage kan het raadzaam zijn om de spoedloodgieter in te schakelen.

Onze diensten

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Lekkages en verstoppingen
  • Dakbedekking
  • CV installatie en onderhoud

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Loodgieter Utrecht
Call Now ButtonBel direct 030-2080166