• 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

Loodgieter Utrecht Overvecht – SLS staat altijd voor u klaar

Loodgieterswerk

Bent u aan het verbouwen of is er lekkage opgetreden in uw woning of kantoorpand? Bent u woonachtig in Leidsche Rijn en heeft u een betrouwbare loodgieter nodig.

 

Lekkage Utrecht

Lekkages

Het is ineens ontstaan, een vervelende lekkage. Het is uiterst onplezierig om een lekkage te hebben. Woont u in Leidsche Rijn en heeft u een lekkage en wilt u ervan af?

 

CV ketels

Een cv ketel zorgt ervoor dat het water en de kachel snel warm worden. Het is dan ook belangrijk om de CV ketel regelmatig uitgebreid te laten controleren.

 

Een vakbekwame en betaalbare loodgieter? – Bel ons 030-7820506

Loodgieter in Utrecht Overvecht nodig? Bel ons!

Wanneer u de hulp van een loodgieter in Utrecht Overvecht nodig heeft, bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Door de jaren heen heeft onze loodgieter in Utrecht Overvecht een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van uiteenlopende loodgietersklussen. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een cv-ketel binnen woningen, het aanleggen van leidingen, of het aansluiten van sanitaire voorzieningen op een bestaande afvoer. Voordat we loodgietersklussen voor u uitvoeren kunnen we u van passend advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft. Zeker bij het installeren van een cv-ketel kan het erg fijn zijn om vooraf op de hoogte te zijn van de meest geschikte cv-ketel voor uw woning. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Hulp van de loodgieter in Utrecht Overvecht bij problemen

Er zijn verschillende loodgietersproblemen die zich voor kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage rond uw leidingen, of een verstopping in de afvoer. In beide gevallen wilt u de loodgietersproblemen zo snel mogelijk door onze loodgieter in Utrecht Overvecht laten verhelpen. U kunt in dit geval op de hulp van onze spoedloodgieter rekenen, die ook in de weekenden en op de late avond voor u klaarstaat om hulp te bieden. In veel gevallen kunnen deze problemen binnen een korte tijd voor u worden opgelost, zodat een ernstige waterschade voorkomen kan worden.

Installatieklussen in huis uitvoeren

Naast de hulp die onze loodgieter uit Utrecht Overvecht biedt bij het oplossen van problemen, kunnen we u ook van dienst zijn bij installatieklussen. Denk in dit geval aan het aanleggen van leidingen of het aansluiten van sanitaire voorzieningen. Het aanleggen van leidingen kan een lastige klus voor veel mensen zijn, omdat de kans op lekkages relatief groot is. Onze loodgieter in Utrecht Overvecht beschikt over de juiste hulpmiddelen en voldoende ervaring om deze installatieklussen voor u uit te voeren.

Onze diensten

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Lekkages en verstoppingen
  • Dakbedekking
  • CV installatie en onderhoud

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Loodgieter Utrecht
Call Now ButtonBel direct 030-7820506