Heeft u een ervaren loodgieter nodig?

Badkamer lekkage in Utrecht laten oplossen door loodgieter

In de badkamer maakt u gebruik van sanitair waarbij een lekkage kan ontstaan. Hierdoor is een badkamer lekkage in Utrecht ook een probleem dat vaak voorkomt. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een lekkende wc, wastafel, douche of badkuip. Echter wordt de badkamer lekkage pas echt een groot probleem wanneer er een lekkage in de muur zit achter het tegelwerk. Onze loodgieter moet in dat geval de locatie van de lekkage in de muur detecteren en de wand openbreken om de waterleiding te repareren. Daarom is het verstandig om zo snel mogelijk hulp in te schakelen bij een lekkage.

Lekkend sanitair in de badkamer repareren

De meest voorkomende badkamer lekkage in Utrecht is lekkend sanitair. Door versleten rubbers of beschadigde onderdelen kan een wc, kraan of afvoer makkelijk gaan lekken. Voor onze loodgieter zijn dit vrij simpele problemen om op te lossen. Onze vakmensen hebben namelijk ruime ervaring in het repareren van lekkend  kranen en wc’s. De badkamer lekkage in Utrecht is in de meeste gevallen eenvoudig op te sporen en te repareren door simpelweg een onderdeel te vervangen. Onze loodgieters hebben standaard onderdelen bij zich. Zo kan de reparatie van het probleem vrijwel altijd direct uitgevoerd worden.

Lekdetectie waterleidingen door loodgieter Utrecht

Badkamer lekkage Utrecht Wordt een badkamer lekkage in Utrecht veroorzaakt door lekkende water- of afvoerleidingen? Omdat de lekkage hoogstwaarschijnlijk in de muur of wand zit, is een meer technische aanpak vereist. Onze loodgieter zal in dat geval eerst lekdetectie apparatuur gebruiken om de exacte locatie van de lekkage vast te stellen. Met behulp van deze apparatuur wordt onnodig hakken in muren en vloeren voorkomen. Om de badkamer lekkage in Utrecht te repareren hoeft slechts een klein stuk van de muur opengebroken te worden. Onze loodgieter zal na het uitvoeren van reparatie uiteraard de muur ook herstellen.

Soorten lekkages:

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen?
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Bel direct 030-7820506