Heeft u een ervaren monteur nodig?

Badkamer lekkage in Utrecht laten oplossen door loodgieter

In de badkamer gebruiken we verschillende soorten sanitair waarbij een lekkage kan ontstaan. Hierdoor is een badkamer lekkage in Utrecht dan ook een probleem waarvoor onze loodgieter regelmatig voor wordt opgeroepen. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een lekkende wc, wastafel, douche of badkuip. De badkamer lekkage wordt pas echt een groot probleem wanneer waterleidingen in de muur, achter de mooie wandtegels, gaan lekken. Onze loodgieter moet in dat geval de locatie van de lekkage in de muur detecteren en de wand openbreken om de waterleiding te repareren.

Lekkend sanitair in de badkamer repareren

De meest voorkomende badkamer lekkage in Utrecht is lekkend sanitair. Door versleten rubbers of beschadigde onderdelen kan een wc, kraan of afvoer makkelijk gaan lekken. Voor onze loodgieter zijn dit vrij gemakkelijke problemen om op te lossen. Onze vakmensen hebben namelijk ruime ervaring in het repareren van lekkend sanitair in de badkamer. De badkamer lekkage in Utrecht is in de meeste gevallen eenvoudig op te sporen en te repareren door simpelweg een onderdeel van het sanitair te vervangen. Onze loodgieters hebben standaard verschillende reserveonderdelen bij zich. Ze kunnen de reparatie van vaststelling van het probleem vrijwel altijd direct uitvoeren.

Lekdetectie waterleidingen door loodgieter Utrecht

Wordt een badkamer lekkage in Utrecht veroorzaakt door lekkende waterleidingen of afvoerpijpen die in de muur of vloer zijn verwerkt? In dit geval is een meer technische aanpak vereist. Onze loodgieter zal in dat geval eerst geavanceerde lekdetectie apparatuur gebruiken om de exacte locatie van de lekkage vast te stellen. Met behulp van deze apparatuur wordt onnodig hakken in muren en vloeren voorkomen. Om de badkamer lekkage in Utrecht te repareren hoeft slechts een klein stuk van de muur opengebroken te worden. Onze loodgieter zal na het uitvoeren van reparatie uiteraard de muur ook meteen herstellen.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen?
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!