• 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

Loodgieter De Bilt – EWS staat altijd voor u klaar

Loodgieterswerk

Bent u aan het verbouwen of is er lekkage opgetreden in uw woning of kantoorpand? Bent u woonachtig in Leidsche Rijn en heeft u een betrouwbare loodgieter nodig.

 

Lekkage Utrecht

Lekkages

Het is ineens ontstaan, een vervelende lekkage. Het is uiterst onplezierig om een lekkage te hebben. Woont u in Leidsche Rijn en heeft u een lekkage en wilt u ervan af?

 

CV ketels

Een cv ketel zorgt ervoor dat het water en de kachel snel warm worden. Het is dan ook belangrijk om de CV ketel regelmatig uitgebreid te laten controleren.

 

Een vakbekwame en betaalbare loodgieter? – Bel ons 030-2080166

Loodgieter in De Bilt verhelpt problemen met spoed

Heeft u een lekkage, verstopping of storing in uw cv-ketel ontdekt? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen. Deze problemen worden vaak ontdekt op tijdstippen dat loodgieters niet meer bereikbaar zijn. U moet in dat geval namelijk wachten tot de volgende dag. Is het probleem in het weekend ontstaan? Dan moet u zelfs wachten tot na het weekend. Zeker in het geval van een lekkage kan dit grote gevolgen hebben. Het water kan namelijk grote schade aanrichten in uw woning. Woont u in De Bilt? Dan hoeft u hier niet bang voor te zijn. Onze loodgieter in De Bilt heeft namelijk een speciale spoedservice in het leven geroepen.

Wanneer schakelt u onze spoedservice in?

Veel mensen hebben geen idee wanneer zij de spoedservice van onze loodgieter in De Bilt in kunnen schakelen. Dit is onder meer het geval bij een lekkage aan uw leidingen of een daklekkage. Zeker wanneer het een grote lekkage betreft raden wij u aan contact op te nemen met onze loodgieter in De Bilt. Ook bij kleine lekkages helpen wij u echter graag. Onze spoedservice schakelt u ook in wanneer u een hardnekkige verstopping heeft. Wij kunnen deze namelijk onder hoge druk uit uw afvoer of riolering verwijderen. Tot slot schakelt u onze loodgieter in De Bilt in wanneer uw cv-ketel niet meer werkt. Onze loodgieters krijgen uw ketel namelijk snel weer aan de praat. Heeft u te maken met een probleem maar twijfelt u of het een spoedgeval betreft? Neem dan gerust contact met ons op en u krijgt direct antwoord.

Loodgieter in De Bilt is altijd en overal bereikbaar

De meeste loodgieters zijn alleen bereikbaar tijdens werktijden. Dit houdt dus in dat u ze alleen op doordeweekse dagen kunt benaderen. Dit geldt echter niet voor onze loodgieter in de Bilt. Wij zijn namelijk altijd en overal bereikbaar. Niet alleen tijdens kantooruren, maar ook in de avond en nacht doet u een beroep op ons. Zelfs in het weekend kunt u onze loodgieter in De Bilt inschakelen. Zodra u contact met ons opgenomen heeft, sturen wij zo snel mogelijk een loodgieter naar u toe. Op deze manier bent u binnen de kortste keren verlost van uw probleem.

Spoedgevallen snel en vakkundig verholpen

Dankzij de spoedservice van onze loodgieter in De Bilt is uw probleem snel verholpen. Hierdoor blijft de schade altijd beperkt. Snelheid is echter niet het enige dat bij ons belangrijk is. Kwaliteit staat namelijk ook hoog in het vaandel bij de medewerkers van onze loodgieter in De Bilt. Wij willen immers niet dat het probleem binnen de kortste keren weer terugkeert.

Onze diensten

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Lekkages en verstoppingen
  • Dakbedekking
  • CV installatie en onderhoud

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Loodgieter Utrecht
Call Now ButtonBel direct 030-2080166