• 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

Loodgieter Utrecht Zuid – EWS staat altijd voor u klaar

Loodgieterswerk

Bent u aan het verbouwen of is er lekkage opgetreden in uw woning of kantoorpand? Bent u woonachtig in Leidsche Rijn en heeft u een betrouwbare loodgieter nodig.

 

Lekkage Utrecht

Lekkages

Het is ineens ontstaan, een vervelende lekkage. Het is uiterst onplezierig om een lekkage te hebben. Woont u in Leidsche Rijn en heeft u een lekkage en wilt u ervan af?

 

CV ketels

Een cv ketel zorgt ervoor dat het water en de kachel snel warm worden. Het is dan ook belangrijk om de CV ketel regelmatig uitgebreid te laten controleren.

 

Een vakbekwame en betaalbare loodgieter? – Bel ons 030-2080166

Hulp van de loodgieter in Utrecht Zuid? Bel ons!

Op internet zijn tegenwoordig steeds meer instructievideo’s en stappenplannen te vinden voor het uitvoeren van loodgietersklussen in woningen. Toch kiezen nog altijd veel mensen voor de hulp van onze ervaren loodgieter in Utrecht Zuid! Dit is geen onverstandige keuze, want de kans op complicaties bij het uitvoeren van loodgietersklussen is relatief groot. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van nieuwe leidingen, waarbij speling tussen de leidingstukken kan ontstaan. Het water in de leidingen sijpelt via deze speling naar buiten, met alle gevolgen van dien. Reden genoeg om voor het uitvoeren van loodgietersklussen de loodgieter uit Utrecht Zuid van ons loodgietersbedrijf in te schakelen.

Loodgieter in Utrecht Zuid helpt bij verschillende klussen

De klussen die onze loodgieter uit Utrecht Zuid voor u kan voeren lopen uiteen van het aanleggen van nieuwe leidingen, tot het installeren van een cv-ketel of het aansluiten van sanitaire voorzieningen. In het geval van het installeren van een nieuwe cv-ketel vindt u het mogelijk fijn om vooraf geadviseerd te worden over de mogelijkheden die u heeft. De ervaring die wij in ons vak hebben maakt, dat we een goed beeld hebben van de verschillende cv-ketels die tegenwoordig worden aangeboden. Zo kunnen we u van een passend advies voorzien!

Klussen met spoed uitvoeren

Veel mensen zullen de hulp van onze loodgieter uit Utrecht Zuid op een normale werkdag inschakelen voor het uitvoeren van klussen. Er zijn echter ook situaties denkbaar, waarbij u onze hulp met spoed nodig heeft. Het meest voor de hand liggende voorbeeld hiervan is een lekkage in uw woning. Bij een lekkage is het belangrijk om de bron zo snel mogelijk op te sporen en aan te pakken. Op die manier voorkomt u dat er een ernstige waterschade aan uw woning ontstaat. Het kost vaak al snel enkele weken alvorens deze waterschade volledig hersteld is.

Onze diensten

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Lekkages en verstoppingen
  • Dakbedekking
  • CV installatie en onderhoud

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Loodgieter Utrecht
Call Now ButtonBel direct 030-2080166