• 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

Loodgieter Bunnik – EWS staat altijd voor u klaar

Loodgieterswerk

Bent u aan het verbouwen of is er lekkage opgetreden in uw woning of kantoorpand? Bent u woonachtig in Bunnik en heeft u een betrouwbare loodgieter nodig?

 

Lekkage Utrecht

Lekkages

Het is ineens ontstaan, een vervelende lekkage. Het is uiterst onplezierig om een lekkage te hebben. Woont u in Bunnik en heeft u een lekkage en wilt u ervan af?

 

CV ketels

Een cv ketel zorgt ervoor dat het water en de kachel snel warm worden. Het is dan ook belangrijk om de CV ketel regelmatig uitgebreid te laten controleren.

 

Een vakbekwame en betaalbare loodgieter? – Bel ons 030-2080166

Loodgieter in Bunnik biedt hulp bij installaties, reparaties en onderhoud

De werkzaamheden waarmee onze ervaren loodgieter in Bunnik u kan helpen, lopen sterk uiteen. Over het algemeen verdelen we deze klussen onder over drie categorieën, namelijk: installatieklussen, reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Met name het op een juiste wijze uitvoeren van installaties en onderhoud is essentieel, om de noodzaak van een reparatie te voorkomen. Het kan vanzelfsprekend voorkomen, dat een cv-ketel alsnog gerepareerd moet worden door ouderdom.

 

Voor een spoedreparatie kunt u bij onze loodgieter in Bunnik terecht bij de spoeddienst. Onze spoeddienst in Bunnik is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken. Zeker bij een cv-ketelstoring, een lekkage of een afvoerverstopping kan enige spoed gewenst zijn. U wilt bijvoorbeeld voorkomen dat er een ernstige waterschade aan uw woning ontstaat, dat u een weekend zonder verwarming door moet komen, enzovoorts. Voor welk type reparatie kunt u de hulp van onze spoedloodgieter in Bunnik goed gebruiken?

Persoonlijk advies van onze loodgieter in Bunnik

De hulp die onze betrouwbare loodgieter in Bunnik u biedt begint doorgaans met een persoonlijk advies. Denk bijvoorbeeld aan passend advies over de mogelijkheden die u heeft, als u een cv-ketel wilt laten vervangen. Kiest u voor een traditionele cv-ketel met gasaansluiting, of stapt u alvast over op een moderne warmtepomp? Wat zijn de voor- en nadelen van zo’n warmtepomp? Enzovoorts. Bij een renovatie kunnen we uw plannen toetsen op de haalbaarheid hiervan. Als plannen niet volledig uitvoerbaar zijn, kunnen we meedenken over passende alternatieven.

 

Installatiewerkzaamheden op professionele wijze laten uitvoeren

Bij het installeren van loodgieterselementen, zoals het leggen van leidingen, is een professionele aanpak essentieel. Wanneer de leidingen bijvoorbeeld niet goed op elkaar aansluiten, kan er een vervelende lekkage ontstaan. Ook bij het aansluiten van nieuwe sanitaire voorzieningen of radiatoren, minimaliseert onze loodgieter in Bunnik iedere kans op speling rond het aansluitpunt. U moet er immers niet aan denken, dat het afvoerwater uit uw leidingen drupt.

 

Regelmatig uitvoeren aan loodgieterselementen

Wanneer de leidingen gelegd zijn en de cv-ketel of sanitaire voorzieningen zijn aangesloten, blijven we u graag van dienst. Schakel onze betrouwbare loodgieter in Bunnik eens per twee of drie jaar in om onderhoud aan uw loodgieterselementen uit te voeren. Dit onderhoud is noodzakelijk om cv-ketelstoringen en verstoppingen tegen te gaan. Onze loodgieter controleert u cv-ketel op slijtage aan onderdelen en zal deze waar nodig voor u vervangen. Bij het onderhoud aan de afvoerleidingen spuiten we deze onder een hoge druk door om beginnende verstoppingen tegen te gaan.

Onze diensten

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Lekkages en verstoppingen
  • Dakbedekking
  • CV installatie en onderhoud

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Loodgieter Bunnik
Call Now ButtonBel direct 030-2080166