Heeft u een ervaren loodgieter nodig?

Detecteren en repareren van een vloer lekkage in Utrecht

Een vloer lekkage in Utrecht kan zich op twee verschillende manieren voordoen in huis. De eerste mogelijkheid is dat u last heeft van een lekkage op de tweede verdieping van uw huis en dat het water door de vloer heen lekt. Een andere mogelijkheid is dat water van onder de vloer op de begane grond naar boven komt en dat hierdoor sprake is van een lekkage. Voor beide gevallen van een vloer lekkage in Utrecht kunt u contact met ons loodgietersbedrijf opnemen. Onze professionele loodgieters hebben namelijk ervaring in het oplossen van alle soorten lekkages.

Oorzaken van vocht dat door vloer omhoogkomt

Vloer lekkage Utrecht

De meest vervelende vloer lekkage in Utrecht waarmee u geconfronteerd kunt worden is de soort waarbij vocht door de vloer omhoogkomt. Dit kan namelijk duiden op een ernstig probleem dat hoge kosten met zich meebrengt om gerepareerd te worden. Dit in tegenstelling tot een lekkage in de vloer waarbij water door het plafond heen lekt. Het probleem in dit laatste geval kan bijvoorbeeld door een lekkende wasmachine veroorzaakt worden. Water dat door de vloer omhoog komt kan echter duiden op een lek in de vloerverwarming of een beschadigde vloer. Hierdoor komt het water van onder het huis naar binnen. Onze loodgieter in Utrecht kan de exacte oorzaak van het probleem voor u vaststellen.

Oplossing vloer lekkage in Utrecht door loodgieter

Uiteraard heeft onze loodgieter ook een oplossing klaar voor de vloer lekkage in Utrecht. Allereerst moet begonnen worden met lekdetectie. Hierbij wordt geavanceerde apparatuur gebruikt om de exacte locatie van de lekkage vast te stellen. Wanneer de locatie bekend is zal de oorzaak van de lekkage ook al snel duidelijk worden. Vervolgens is het dus tijd om hetgeen dat het lekkende water veroorzaakt te repareren. Wat dit ook is onze loodgieter in Utrecht kan u hierbij helpen.

Soorten lekkages:

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen?
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Bel direct 030-7820506