Hoe kan ik een afspraak maken?

U kunt gemakkelijk met ons in contact komen via het telefoonnummer 030-2080166 om een afspraak te maken.

Ik kan mijn klus niet vinden op de website.

Heeft u een probleem of klus die u niet kunt vinden op onze website? Neem dan contact met ons op. Onze loodgieter zoekt samen met u naar een passende oplossing.

In welke regio zijn jullie actief?

Wij zijn actief in Utrecht en omgeving.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Omdat er ook regelmatig problemen ontstaan buiten kantooruren zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt ons dus altijd bereiken voor noodgevallen zoals een lekkage of cv-ketel storing. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze spoeddienst om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage wat veel schade kan aanrichten als het niet vroegtijdig wordt opgelost.

Hoe gaan jullie te werk?

In slechts 4 stappen is uw klus afgerond. Als eerste neemt u contact met ons op om de opdracht te bespreken. Wij plannen samen met u een afspraak in op een passende dag en tijd. Onze loodgieter arriveert op de afgesproken tijd en gaan aan de slag. Heeft de klus spoed dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Uw opdracht wordt vakkundig uitgevoerd door onze ervaren en klantvriendelijke loodgieter.

Met welke merken werken jullie?

Wij hebben ervaring in het installeren, onderhouden en repareren van verschillende merken cv-ketels zoals Remeha, ATAG, Netfit en Vaillant. De keuze voor uw cv-ketel is afhankelijk van een aantal factoren, op basis hiervan kan onze loodgieter u een gepast advies geven.

Hoe kan ik betalen?

U kunt makkelijk en snel betalen via pin bij onze loodgieter.

Geen antwoord op uw vraag?
Bel ons!

Call Now ButtonBel direct 030-2080166