In welke regio zijn jullie actief?

Wij zijn actief in Utrecht en omgeving.

Hoe kan ik een afspraak maken?

U kunt gemakkelijk met ons in contact komen via het telefoonnummer 030-7820506 om een afspraak te maken.

Hoe kan ik betalen?

U kunt makkelijk en snel betalen via pin bij onze loodgieter.

Hoe gaan jullie te werk?

In slechts 4 stappen is uw klus afgerond. Als eerste neemt u contact met ons op om de opdracht te bespreken. Wij plannen samen met u een afspraak in op een passende dag en tijd. Onze loodgieter arriveert op de afgesproken tijd en gaan aan de slag. Heeft de klus spoed dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Uw opdracht wordt vakkundig uitgevoerd door onze ervaren en klantvriendelijke loodgieter.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Omdat er ook regelmatig problemen ontstaan buiten kantooruren zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt ons dus altijd bereiken voor noodgevallen zoals een lekkage of cv-ketel storing. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze spoeddienst om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage wat veel schade kan aanrichten als het niet vroegtijdig wordt opgelost.

Ik kan mijn klus niet vinden op de website.

Heeft u een probleem of klus die u niet kunt vinden op onze website? Neem dan contact met ons op. Onze loodgieter zoekt samen met u naar een passende oplossing.

Met welke merken werken jullie?

Wij hebben ervaring in het installeren, onderhouden en repareren van verschillende merken cv-ketels zoals Remeha, ATAG, Netfit en Vaillant. De keuze voor uw cv-ketel is afhankelijk van een aantal factoren, op basis hiervan kan onze loodgieter u een gepast advies geven.

Wat moet ik doen in het geval van een lekkage?

Indien u te maken heeft met een lekkage, wilt u deze zo snel mogelijk verhelpen. Veel mensen proberen eerst zelf het lek te dichten. Doe dit niet, want het probleem wordt vaak alleen maar erger. Bovendien verhelpt u het probleem niet op de juiste wijze, waardoor herhaling voor de hand ligt. Laat een lekkage daarom altijd verhelpen door onze professionele loodgieter. Wel kunt u zelf het water opvangen bij een lekkage. Dit kan met emmers, bakken of (hand)doeken. Hierdoor blijft de schade die het water in huis aanricht beperkt.

Kan ik zelf een verstopping verhelpen?

Veel inwoners van Utrecht hebben zo nu en dan te maken met een verstopte afvoer. Dit probleem ontstaat vaak door de ophoping van haar, etensresten of toiletpapier. Het is mogelijk om zelf een verstopping te verhelpen. Dit kan bijvoorbeeld met een ontstopper of ontstoppingsveer. Pas hiermee wel op, want u kunt het probleem ook erger maken. Door uw ontstopper te wild te gebruiken, kan een verstopping verder uw afvoer inschieten. En met een ontstoppingsveer kunt u uw leiding beschadigen, waardoor een lekkage ontstaat. Om dergelijke problemen te voorkomen laat u een verstopping verhelpen door onze loodgieter.

In welke situaties kan ik een beroep doen op onze loodgieter?

Menig inwoner van Utrecht en omgeving heeft geen idee wanneer zij onze loodgieter in kunnen schakelen. Dit is onder meer het geval bij een lekkage aan uw waterleiding. Onze loodgieter kan u echter ook helpen bij een daklekkage of een lekkage aan een gasleiding. Verder is het mogelijk om sanitair te laten installeren of te laten verwijderen door ons loodgietersbedrijf. Ook voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw cv-ketel bent u bij onze loodgieter aan het juiste adres.

Geen antwoord op uw vraag?
Bel ons!

Bel direct 030-7820506