Heeft u een ervaren loodgieter nodig?

Lekkende kraan in Utrecht repareren

Een lekkende kraan in Utrecht moet u niet te lang blijven negeren. De paar druppels die steeds uit de kraan komen vallen zijn namelijk over een langere periode verantwoordelijk voor een schrikbarende hoeveelheid water. Het gaat om enkele liters per dag en al snel meer dan honderd liter in een maand. Het probleem van de lekkende kraan in Utrecht zal ook niet uit zichzelf verdwijnen. De kraan zal na verloop van tijd alleen maar meer water gaan lekken. Het is daarom noodzakelijk om onze loodgieter in te schakelen om het lekken van de kraan een halt toe te roepen.

Onschuldig lijkende lekkende kraan

Het misleidende aan een lekkende kraan is dat het probleem zo onschuldig lijkt. Het zijn immers maar enkele druppels die om de paar seconden uit de kraan omlaag komen vallen. Bovendien valt het water ook netjes in de wasbak en veroorzaakt dan ook geen waterschade aan uw woning. Een lekkende kraan in Utrecht is echter helemaal niet zo onschuldig als de meeste mensen denken. Die paar druppels vormen namelijk al gauw honderden liters water en deze verspilling is niet alleen slecht voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. Een kraan die lekt moet u daarom zo snel mogelijk proberen te stoppen.

Loodgieter in Utrecht lekkage stoppen

Lekkende kraan Utrecht De op het eerste gezicht onschuldig lijkende lekkage van een lekkende kraan moet u zo snel mogelijk stoppen. Negeer het probleem niet, maar onderneem actie. In de meeste gevallen wordt een lekkende kraan in Utrecht veroorzaakt door een versleten rubber afsluitring in de kraan. Als u handig bent dan kunt u deze best zelf vervangen. De makkelijkste oplossing is onze loodgieter inschakelen om de lekkende kraan in Utrecht voor u te repareren. De voornaamste redenen om deze weg te kiezen is snelheid en zekerheid dat de reparatie zal slagen.

Soorten lekkages:

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen?
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Bel direct 030-7820506