• 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

Loodgieter Zeist – EWS staat altijd voor u klaar

Loodgieterswerk

Bent u aan het verbouwen of is er lekkage opgetreden in uw woning of kantoorpand? Bent u woonachtig in Leidsche Rijn en heeft u een betrouwbare loodgieter nodig.

 

Lekkage Utrecht

Lekkages

Het is ineens ontstaan, een vervelende lekkage. Het is uiterst onplezierig om een lekkage te hebben. Woont u in Leidsche Rijn en heeft u een lekkage en wilt u ervan af?

 

CV ketels

Een cv ketel zorgt ervoor dat het water en de kachel snel warm worden. Het is dan ook belangrijk om de CV ketel regelmatig uitgebreid te laten controleren.

 

Een vakbekwame en betaalbare loodgieter? – Bel ons 030-2080166

EWS Loodgietersbedrijf kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste keren verholpen bent van uw problemen.

De ervaren vakman van Loodgieter Zeist

De kraan in uw badkamer functioneert al een tijd niet naar behoren. Of de afvoer in de gootsteen loopt niet lekker meer door. Uw radiatoren van de verwarming worden niet goed warm. Het dak is aan vervanging of aan een opknapbeurt toe. Allemaal zaken die u kunt tegenkomen in huis. Dan is het tijd om een ervaren vakman van de Loodgieter Zeist in te schakelen.

Voor welke klus schakelt u de loodgieter in?

De loodgieter Zeist kunt u inschakelen voor een aantal zaken in huis waar water aan de te pas komt. Bijvoorbeeld een nieuwe douche of geheel nieuwe badkamer. Wij leggen het graag voor uw aan, met bijbehorend vakkundig advies. Maar ook wanneer het regenwater over de overvolle dakgoten stroomt, de afvoer in badkamer verstopt zit of de kraan blijft druppelen. Het kan ook zijn dat uw verwarmingsketel het niet goed doet of u vermoedt een rioleringsprobleem. Wij verhelpen het snel en vakkundig voor u.

Betaalbaar en professioneel bij de Loodgieter uit Zeist

Aanleg van en reparatie aan leidingwerk en afvoeren is gespecialiseerd werk. U wilt daarbij verzekerd zijn van vakmanschap. Verkeerd aangelegd leiding- en afvoerwerk heeft vaak verstrekkende gevolgen. Niemand zit te wachten op lekkages of een verwarming die niet warm wil worden bij -10 graden Celsius. Bovendien kunnen al deze mankementen grote gevolgen hebben voor de bouwkundige staat van uw huis. En dat wilt u voorkomen.

Goed bereikbare loodgieter

De Loodgieters uit Zeist zijn altijd goed bereikbaar. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor reparatiewerk oproepbaar.  Wij noemen dat onze ‘spoedservice’. Op deze manier kunt u altijd bij ons terecht. U wilt immers niet te lang met bijvoorbeeld de gevolgen van een lekkage blijven zitten. Bij ons hoeft geen reden op te geven, waarom u haast heeft met de klus. Bovendien werken wij vanuit uw regio, dus we zijn snel ter plaatse. Wij lossen het gebrek zo snel en vakkundig mogelijk voor u op.

Een vertrouwd adres voor al uw loodgieterswerk

Bij EWS loodgietersbedrijf bent u in vertrouwde handen. Onze loodgieters zijn van alle markten thuis. Wij leveren, installeren en repareren verwarmingsketels, CV-installaties, boilers of geisers. Ook voor het onderhoud hiervan kunt u bij ons terecht. Wij leggen vloerverwarming aan en vernieuwen of repareren uw dak. Kom bij ons voor (nieuw) leidingwerk, nieuwe kranen, riolerings- of afvoerproblemen. De Loodgieters Zeist staan dag en nacht voor u klaar om u van dienst te zijn. Kijk op onze website voor het volledige pakket aan dienstverlening en neem gerust contact met ons op.

Onze diensten

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Lekkages en verstoppingen
  • Dakbedekking
  • CV installatie en onderhoud

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Loodgieter Utrecht
Call Now ButtonBel direct 030-2080166