Heeft u een ervaren monteur nodig?

Gasleiding afpersen in Utrecht

Een gasleiding afpersen in Utrecht is noodzakelijk wanneer een leiding niet meer gebruikt wordt en u deze voorgoed wilt afsluiten. Iedere woning heeft verschillende gasleidingen die door het huis heen lopen. Zo zit er bijvoorbeeld in de keuken een aansluiting voor het gasfornuis en op zolder of in de bijkeuken een aansluiting voor de cv-ketel. Gas komt natuurlijk niet op deze plekken het huis binnen. Dit gebeurt via een hoofdleiding van het energiebedrijf en vanaf dat punt lopen gasleidingen door het huis naar de plekken waar u deze nodig heeft. Als u deze niet meer gebruikt, dan moet een loodgieter de gasleiding afpersen in Utrecht om de veiligheid te waarborgen.

Veiligheid staat voorop bij gaswerkzaamheden

Wanneer de loodgieter een gasleiding afpersen in Utrecht uitvoert dan moet hierbij veiligheid altijd voorop staan. Gas is immers licht ontvlambaar en potentieel explosief. Wanneer het gasleiding afpersen in Utrecht niet correct en professioneel wordt uitgevoerd dan kan dit een gevaar opleveren voor alle mensen die in het huis aanwezig zijn. Om deze reden kunt u een gasleiding afpersen in Utrecht beter aan een professionele loodgieter overlaten. Onze ervaren vakmensen hebben ruime ervaring met het afpersen van gasleidingen en helpen u hier graag mee. Tijdens de werkzaamheden worden de veiligheidsregels van de NEN (Nederlandse Norm) aangehouden.

Gasleiding afpersen door loodgieter in Utrecht

Een gasleiding afpersen in Utrecht kunt u uitbesteden aan onze loodgieters. Gasleidingen in huis die u niet meer gebruikt worden door onze ervaren vakmensen op een professionele manier afgeperst, zodat hier geen gas meer uit kan ontsnappen. Na het gasleiding afpersen in Utrecht wordt dit uiteraard uitvoerig gecontroleerd. De loodgieter Utrecht voert een controle uit met speciale apparatuur voor het opsporen van de kleinste gaslekkages. Als u het afpersen van een gasleiding aan ons uitbesteedt dan zorgen wij ervoor dat uw familie in een veilig huis achterblijft.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages¬†of verstoppingen?
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!