Heeft u een ervaren loodgieter nodig?

Gasleiding afpersen in Utrecht

Een leiding af laten persen in Utrecht is noodzakelijk wanneer u een leiding niet meer gebruikt. Het is namelijk zaak dat wij deze leiding afsluiten. Iedere woning heeft meerdere gasleidingen die door het huis lopen. Zo zit er bijvoorbeeld in de keuken een aansluiting voor het gasfornuis. Ook op zolder of in de bijkeuken zitten vaak aansluitingen voor de cv-ketel. Natuurlijk komt gas niet op deze plekken het huis binnen. Dit gebeurt namelijk via een hoofdleiding van de leverancier. Vanaf dat punt lopen gasleidingen door het huis naar de plekken waar u deze nodig heeft. Als u deze niet meer gebruikt, dan moet een loodgieter vervolgens de gasleiding afpersen in Utrecht om de veiligheid te waarborgen.

Veiligheid staat voorop bij gaswerkzaamheden

Bij onze loodgieters staat de veiligheid altijd voorop wanneer het gaat om een gasleiding afpersen in Utrecht. Gas is immers licht ontvlambaar en kan vervolgens exploderen. Wanneer het laten afpersen van een gasleiding in Utrecht niet correct wordt uitgevoerd dan kan dit een gevaar opleveren. Zeker voor alle mensen die op dat moment in het huis aanwezig zijn. Om deze reden kunt u een gasleiding afpersen in Utrecht beter aan een professionele loodgieter overlaten. Onze ervaren installateurs hebben namelijk ruime ervaring met het afpersen van gasleidingen. Wij helpen u hier vervolgens graag mee. Tijdens de werkzaamheden worden de veiligheidsregels van de NEN (Nederlandse Norm) aangehouden.

Gasleiding afpersen door loodgieter in Utrecht

Gasleiding afpersen

Een gasleiding af laten persen in Utrecht kunt u uitbesteden aan onze loodgieters. Gasleidingen in huis die u niet meer gebruikt, kunt u door onze ervaren monteurs op de juiste manier laten afpersen. Zo zal hier vervolgens geen gas meer uit ontsnappen. Nadat wij de gasleiding in Utrecht hebben afgeperst, zullen wij deze natuurlijk uitvoerig controleren. Onze loodgieter Utrecht gebruikt hierbij speciale apparatuur voor het opsporen van de kleinste gaslekkages. Als u het afpersen van een leiding aan ons uitbesteedt, dan zorgen wij ervoor dat uw familie in een veilig huis achterblijft.

Loodgieterswerkzaamheden:

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen?
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Call Now ButtonBel direct 030-2080166