Heeft u een ervaren loodgieter nodig?

Loodgieterswerk in Utrecht en omgeving

Bent u aan het verbouwen of is er lekkage opgetreden in uw woning of kantoorpand? Wanneer u op zoek bent naar een loodgieter, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor divers loodgieterswerk in Utrecht kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor reparaties, onderhoudswerkzaamheden en deskundig advies.

Deskundig uitvoeren van loodgieterswerk in Utrecht

Loodgietersbedrijf Utrecht Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle werkzaamheden waarvoor u een loodgieter inschakelt. Denk hierbij aan het repareren of vervangen van leidingen in uw badkamer. Ook het onderhouden van uw verwarmingsinstallatie of het oplossen van rioleringsproblemen kunt u aan ons overlaten. Met ons divers loodgieterswerk kunt u ons voor elk probleem inschakelen. Of u nu een probleem heeft met uw CV-ketel, geiser, boiler, kraan of de riolering… Wij kunnen het verhelpen! Ook bij spoedreparaties kunt u bij ons terecht. Zo worden uw problemen snel verholpen. Al ons loodgieterswerk wordt bovendien uitgevoerd door vakbekwame loodgieters.

Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van loodgieterswerk kunnen wij problemen snel en vakkundig verhelpen. Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u zelf speciale wensen heeft, dan zullen wij hier rekening mee houden bij de werkzaamheden. Door uw wensen te bundelen met onze vakkennis, trachten wij een goed resultaat af te leveren. Hiermee kunt u dan weer jarenlang vooruit.  Bent u dus op zoek naar iemand die loodgieterswerk kan verrichten? Dan zijn onze loodgieters u graag van dienst met hun deskundigheid en goede service. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie. Wij staan graag paraat om uw problemen op te lossen of u te adviseren bij uw verbouwing.

Gootsteenverstopping in Utrecht oplossen

Lijkt het water in uw gootsteen steeds minder makkelijk weg te lopen? En ervaart u een nare geur rondom uw gootsteen? In dat geval heeft u mogelijk te maken met een gootsteenverstopping. Een gootsteenverstopping is het gevolg van restafval wat op de bodem van de afvoer onder de gootsteen terechtgekomen is. Omdat het restafval op de bodem blijft liggen kan het niet langer worden afgevoerd naar de centrale riolering. Dit vormt het begin van een gootsteenverstopping.

Het oplossen van een gootsteenverstopping valt onder het loodgieterswerk in Utrecht wat onze loodgieters regelmatig uitvoeren. Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen waarmee het verhelpen van verstoppingen relatief eenvoudig is. Zo kunnen we de gootsteenafvoer onder een hoge druk doorspuiten. Ook kunnen we gebruik maken van een ontstoppingsveer om het vuil te verwijderen.

Lekkage oplossen om waterschade te voorkomen

Naast het verhelpen van een gootsteenverstopping kunt u ook voor het oplossen van lekkages bij ons terecht. Lekkages oplossen is een van de vormen van loodgieterswerk in Utrecht, die met spoed moeten worden uitgevoerd. Wanneer u een lekkage niet direct zou laten verhelpen zou dit voor een nare waterschade binnen uw woning kunnen leiden. Denk bijvoorbeeld aan schimmelplekken op uw muren of rottend hout in de vloer. Des te eerder u de lekkage laat verhelpen, des te kleiner is de kans op een dergelijke schade.

Met speciale hulpmiddelen kunnen onze specialisten onnodig hak- en breekwerk in huis voorkomen. Op deze manier blijft u niet in het puin zitten nadat de lekkage voor u opgespoord en opgelost is. Waar in huis heeft u last van een lekkage?

Loodgieterswerkzaamheden:

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen?
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Bel direct 030-7820506