Heeft u een ervaren loodgieter nodig?

Loodgieter in Utrecht voor spoed – 24uur/7dagen per week

Wanneer verwacht u problemen met riolering of leidingwerk? Wees goed voorbereid en programmeer alvast ons telefoonnummer in uw telefoon! Verstopte riolering, lekkende leidingen, problemen met de centrale verwarming, dit soort problemen komen altijd ongevraagd en onverwacht. U heeft een loodgieter met spoed in Utrecht en omgeving nodig? Wij staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar, vanzelfsprekend ook op zon- en feestdagen!

Voor noodgevallen en spoed in Utrecht beschikbaar

Spoed Utrecht Als u een loodgieter met spoed nodig heeft, dan kunt u rekenen op onze professionele vakmensen. Jarenlange ervaring maakt dat zij voor elk probleem wel een oplossing hebben. Verwarming, leidingwerk en sanitair, uw probleem is voor ons een uitdaging! U hoeft natuurlijk niet te wachten op problemen, zodat u onze loodgieter met spoed moet bellen. Voorkomen is beter dan genezen en voor regulier onderhoud aan bijvoorbeeld leidingwerk en rioleringen en sanitaire inrichtingen zijn wij uw betrouwbare partner.

Wacht niet totdat het te laat is!

Wacht niet totdat u met spoed een loodgieter nodig heeft, maar neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u vakkundig voorlichten over onze diensten.

Spoed bij lekkages in huis

Een van de situaties waarin de hulp van onze loodgieter met spoed wenselijk kan zijn is een lekkage in huis. Als gevolg van een lekkage kan er een nare waterschade aan uw woning ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan schimmelplekjes die op uw muren en plafonds kunnen voorkomen. Of wat te denken van houtrot in het hout van uw dakconstructie? Om een dergelijke situatie te voorkomen kunt u lekkages met spoed laten oplossen.

Tip: probeer eerst zelf het lek te vinden en dit tijdelijk te verhelpen. Sluit altijd de hoofdkraan af zodat er geen water meet door de leidingen loopt.

Lekkages met spoed in Utrecht oplossen

Het met spoed oplossen van lekkages begint bij het achterhalen van de bron van de lekkage. Onze loodgieters in Utrecht beschikken over verschillende hulpmiddelen die dit makkelijker maken. Wanneer de bron van de lekkage gevonden is, zullen we deze direct voor u verhelpen. Vaak is het noodzakelijk om kapotte leidingen in uw leidingnetwerk in huis te vervangen. U kunt de leiding bijvoorbeeld per ongeluk geraakt hebben tijdens boorwerkzaamheden. Ook lekkages die op andere plekken in huis ontstaan, bijvoorbeeld onder uw dakbedekking, lossen wij met spoed voor u op.

24/7 bereikbaar:

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen?
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Bel direct 030-7820506