Heeft u een ervaren loodgieter nodig?

Snel ter plaatse bij een gaslekkage in Utrecht

Een gaslekkage is gevaarlijk en wordt niet altijd direct opgemerkt. Doordat de lekkage veroorzaakt door een scheurtje in een verouderde gasslang. Ook kan er wat mis zijn bij de aansluiting op het koppelstuk. Of het koppelstuk zelf is lek. Wanneer u in uw huis een lek heeft, is het zaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Een gaslek wat niet verholpen wordt, kan ervoor zorgen dat uw huis een tikkende tijdbom wordt. Daarom is het belangrijk om bij vermoeden van een lekkage direct een specialist in te schakelen. Wij zijn u graag van dienst bij een gaslekkage en verhelpen deze zo snel mogelijk. Voor gaslekkages in Utrecht en in de omgeving kunt u bij ons terecht.

Last van een kapotte gasleiding

Een gaslekkage kan nare gevolgen hebben en dient daarom zo snel mogelijk verholpen te worden. Onze installateurs hebben hier ervaring mee. Zij zijn bekwaam en beschikken over voldoende kennis en vaardigheden om het gaslek bij u thuis op te sporen en te herstellen. Heeft u te kampen met een gaslekkage in Utrecht? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Onze monteurs zijn u graag van dienst en zullen snel ter plaatse zijn om het probleem te verhelpen.

Voorkom een gaslekkage in Utrecht

Gaslekkage in UtrechtHet is verstandig om de gasaansluitingen in uw huis regelmatig te laten controleren. Op deze manier verkleint u de kans op een gaslek aanzienlijk. Het is daarnaast raadzaam om de gasslangen in uw huis om de zoveel jaar te laten vervangen. Hierdoor voorkom je scheurtjes in de slang. Deze scheurtjes kunnen immers een lekkage tot gevolg hebben. Onze loodgieters kunnen bij u langskomen om te controleren hoe het met de gasaansluitingen en gasslangen bij u thuis gesteld is. Waar nodig zullen zij onderdelen vervangen.

Soorten lekkages:

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen?
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Bel direct 030-7820506