• 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!

Loodgieter Leidsche Rijn – SLS staat altijd voor u klaar

Loodgieterswerk

Bent u aan het verbouwen of is er lekkage opgetreden in uw woning of kantoorpand? Bent u woonachtig in Leidsche Rijn en heeft u een betrouwbare loodgieter nodig.

 

Lekkage Utrecht

Lekkages

Het is ineens ontstaan, een vervelende lekkage. Het is uiterst onplezierig om een lekkage te hebben. Woont u in Leidsche Rijn en heeft u een lekkage en wilt u ervan af?

 

CV ketels

Een cv ketel zorgt ervoor dat het water en de kachel snel warm worden. Het is dan ook belangrijk om de CV ketel regelmatig uitgebreid te laten controleren.

 

Een vakbekwame en betaalbare loodgieter? – Bel ons 030-7820506

Hulp van de loodgieter Leidsche Rijn inschakelen

Heeft u de hulp van een loodgieter in Leidsche Rijn nodig? Schakel onze loodgieter Leidsche Rijn in! Met een ruime ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden, kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn. Overigens voeren wij niet alleen loodgietersklussen voor u uit. Ook voorzien we u graag van passend advies! Heeft u bijvoorbeeld een idee van de meest geschikte cv-ketel voor uw woning? Heeft u de haalbaarheid van de renovatie van uw badkamer laten toetsen door een vakman? Enzovoorts. Samen zorgen we dat de loodgietersklussen binnen en buiten uw woning tot een goed einde worden gebracht!

Installatieklussen van de loodgieter Leidsche Rijn

Klussen die door onze loodgieter in Leidsche Rijn worden uitgevoerd kunnen we onderverdelen in drie categorieën, namelijk: installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Zeker bij installatie van voorzieningen is het van groot belang dat men op een nauwkeurige en vakkundige wijze te werk gaat. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van een leiding. Hierbij is de kans op speling tussen twee stukken leiding groot. Onze loodgieter Leidsche Rijn beschikt over de juiste hulpmiddelen om dergelijke problemen te voorkomen. Ook voor het installeren van sanitaire voorzieningen, de cv-ketel en soortgelijke loodgietersklussen kunt u op onze hulp rekenen.

Onderhoud uit laten voeren

Installatieklussen zijn niet de enige klussen die we dagelijks bij onze klanten uitvoeren. Ook helpen we u graag bij het uitvoeren van onderhoud aan uw leidingen, de cv-ketel en uw afvoer. In het geval van uw afvoer is het bijvoorbeeld van groot belang dat u de afvoer eens per zoveel jaar preventief laat doorspuiten. Het doorspuiten van de afvoer gaat serieuze verstoppingen tegen. Mocht u toch te maken krijgen met een verstopping, dan kunnen we de afvoer onder een hoge druk doorspuiten om de verstoppingen te verhelpen.

Onze diensten

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Lekkages en verstoppingen
  • Dakbedekking
  • CV installatie en onderhoud

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse!

Loodgieter Utrecht
Bel direct 030-7820506