Zo’n beetje alles dat we in huis gebruiken heeft de laatste jaren wel enkele ontwikkelingen doorgemaakt. Deze stelling gaat ook zeker op voor het sanitair in huis. Zo gebruiken we nu minder water tijdens het douchen door waterbesparende douchekoppen en heeft u uit de kraan in de keuken direct de beschikking over kokend water. Ook op het gebied van toiletten hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Zo zijn er bijvoorbeeld al verschillende huishoudens die een hightech toilet hebben die zichzelf kan schoonmaken en uw billen kan verwarmen als u op de wc-bril gaat zitten. De laatste trend op het gebied van toiletten is echter een urinoir aanleggen in huis.

Waarom een urinoir in huis?

De vraag die nu waarschijnlijk bij u op zal komen is waarom een urinoir in huis? De plasbakken zijn toch eigenlijk voor openbare ruimtes bedoeld waar zoveel mogelijk mannen naast elkaar kunnen staan. Dat een urinoir alleen door mannen te gebruiken is, is nog een reden waarom het vreemd is dat mensen deze in huis laten plaatsen. Toch zijn er wel degelijk voordelen van het sanitair. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een extra toilet in huis zorgen zonder dat u hiervoor veel ruimte nodig heeft. Daarbij komt nog eens dat een urinoir veel minder of zelfs helemaal geen water verbruikt.

Extra toilet in de badkamer

Uiteraard heeft u al een toilet in uw huis staan. Een urinoir kan deze ook niet vervangen. Deze is immers alleen voor mannen bedoeld die moeten plassen. Wel kunt u met een urinoir aanleggen een extra toilet realiseren. Bijvoorbeeld in de badkamer waar het in de ochtend altijd druk is. Scholen en kantoren gaan in Nederland rond dezelfde tijd open. Dit betekent dat we allemaal op hetzelfde tijdstip opstaan en onze weg naar de badkamer maken. Zou het niet handig zijn als we hier twee toilette zouden hebben, een urinoir en een standaard wc-pot, waarin we onze ochtendplas kwijt kunnen.

Loodgieter inhuren voor aanleggen

Misschien dat u na het lezen van dit artikel een beter idee heeft gekregen waarom urinoirs de laatste trend zijn op het gebied van toiletten. Als u zich kunt vinden in de voordelen die het sanitair kan bieden dan wilt u misschien ook een urinoir laten aanleggen in huis. Dit is een taak waar u de loodgieter voor kunt inhuren. Hij of zij kan op een professionele manier de benodigde waterleiding en afvoer voor het urinoir in de muur aanleggen.

Recommended Posts
Call Now ButtonBel direct 030-2080166