De kosten voor klussen die door een loodgieter moeten worden uitgevoerd, zijn sterk afhankelijk van de omvang van deze klussen. Het doorspuiten van de afvoer kan bij de ene woning enkele uren in beslag nemen, terwijl dit bij een andere woning binnen een uur gedaan is. Dit is slechts een voorbeeld, ook het leggen van leidingen of het aansluiten van sanitaire voorzieningen zal bij de ene woning logischerwijs meer tijd kosten, dan bij een ander. Dit heeft onder meer te maken met de ruimte waarin de leidingen gelegd moeten worden, de staat van het huidige leidingwerk in uw woning, enzovoorts.

Het is gebruikelijk om een loodgieter per uur te betalen. U kunt er hierbij voor kiezen om vooraf een indicatie van het aantal te werken uren te laten geven door een loodgieter. Zo weet u wat het uitvoeren van de klussen ongeveer zal gaan kosten. Houd er rekening mee dat deze kosten een of twee uur af kunnen wijken. Mocht het verschil groter zijn, dan zal een loodgieter u dit tijdens het proces mededelen.

Gemiddelde uurprijs van een loodgieter

Net als het verschil in tijd wat het uitvoeren van verschillende klussen kost, zit er ook een verschil in de prijs die loodgieters per uur rekenen. De gemiddelde loodgieter rekent per uur 40 tot 70 euro, enigszins afhankelijk van de uit te voeren klussen. Het onderhouden van een cv-ketel zal u bijvoorbeeld 70-80 euro per uur kosten, inclusief de materialen die hierbij gebruikt moeten worden. Voor het ontstoppen van een verstopte afvoer betaalt u tussen de 85 en 95 euro. Dit zijn bijzondere projecten en daardoor doorgaans duurder dan het aanleggen van leidingen of het installeren van sanitaire voorzieningen.

Een offerte aanvragen bij onze loodgieter

Heeft u ook klussen die u door een loodgieter uit wilt laten voeren? Neem geheel vrijblijvend contact met onze loodgieter op, om de mogelijkheden door te spreken. Onze loodgieter kan een vrijblijvende offerte voor u opstellen!

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Lekkages of verstoppingen
  • Problemen met uw ketel?
  • Bel ons vandaag nog!
Recommended Posts
Loodgieter Utrecht Vloer lekkage Utrecht Bel direct 030-7820506