Een lekkage kan bijzonder vervelende gevolgen hebben. In dit artikel zet onze spoedloodgieter de meest voorkomende gevolgen van een lekkage voor u op een rijtje! Zorg dat de kans op een lekkage zo klein mogelijk wordt, door bijvoorbeeld regelmatig onderhoud aan de dakbedekking uit te laten voeren. Ook is het verstandig om loodgieterswerkzaamheden, zoals het leggen van leidingen, altijd aan een loodgieter over te laten. Loodgieters beschikken over de benodigde kennis en ervaring om dergelijke klussen op de juiste wijze uit te voeren. Bij het leggen van nieuwe leidingen kan er bijvoorbeeld speling tussen de leidingstukken ontstaan. Via deze speling sijpelt er vocht uit de leidingen met waterschade tot gevolg.

Verschillende vormen van waterschade aan uw woning

Waterschade komt onder meer voor in de vorm van schimmel- en zwamvorming op de muren van uw woning. Deze schimmelvorming is het gevolg van vocht wat in de muren trekt. Het vocht kan nu nauwelijks nog verdampen, waardoor het voor schimmels zorgt. Niet alleen onhygiënisch! Ook nog eens bijzonder lastig te verhelpen.

Naast schimmel- en zwamvorming kan er houtrot in houten constructies ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een houten constructie onder uw dakbedekking. Het vocht trekt via de dakbedekking bij uw woning naar binnen en tast het hout vervolgens aan.

Met spoed een lekkage laten verhelpen

Om de kans op een dergelijke waterschade te verkleinen, is het verstandig om met spoed onze loodgieter in te schakelen. De spoed loodgieter staat dagelijks en 24 uur per dag voor u klaar. Zo kunt u ook in de weekenden en zelfs op de late avond op onze hulp rekenen! De loodgieter kan ook worden ingeschakeld voor het oplossen van een verstopping of een storing in de cv-ketel. Waar in huis heeft u last van een vervelende lekkage, die u door onze spoedloodgieter wilt laten verhelpen?

Recent Posts
Verstopte vaatwasser Call Now ButtonBel direct 030-2080166