Heeft de kou gezorgd voor bevroren leidingen? Dan bent u bij de loodgieter in Utrecht op de juiste plek. Wij zorgen ervoor dat de leidingen goed worden ontdooid en ook eventuele vorstschade herstellen wij meteen. Met onze vakmensen bent u klaar voor de winter!

Schade door bevroren leidingen

Als de temperatuur het vriespunt bereikt, krijgen veel huishoudens te maken met leidingen die bevroren zijn. En dat merkt u meteen. De buitenkraan werkt niet meer omdat er een blok ijs omheen zit en ook de bevroren waterleiding zelf veroorzaakt heel wat problemen. Er kan bijvoorbeeld een storing optreden in de CV ketel. Maar het kan nog erger. Want wat als een van de leidingen door bevriezing scheurt? Dan bent u nog verder van huis. Daarom is het zaak dat u snel de loodgieter in Utrecht inschakelt. Zo is uw probleem binnen korte tijd weer opgelost.

Bel de ervaren loodgieter in Utrecht

Bevroren leiding in UtrechtVeel mensen proberen zelf de bevroren leidingen te ontdooien. Toch is het verstandig om er een vakman bij te halen. Onze loodgieters maken gebruik van speciale apparatuur waardoor de klus veilig wordt uitgevoerd. En mocht na het ontdooien blijken dat er schade is aan de leidingen dan lossen wij dat natuurlijk gewoon voor u op. Met onze vakmensen weet u zeker dat de leidingen weer optimaal functioneren en u weer comfortabel kunt wonen.Heeft u bevroren leidingen? Wij weten wel raad. Dus neem direct contact met ons op en wij lossen het voor u op!

belasting Bel direct 030-7820506