Het lage BTW-tarief van 6 % is opnieuw verlengd voor alle loodgieterswerkzaamheden. Misschien bent u net begonnen met de verbouwing van uw keuken of het vernieuwen van uw badkamer. Als dit zo is; dan heeft u nog zes maanden de tijd om gebruik te maken van dit lage tarief.

Wacht niet al te lang om kosten te besparen

belasting 6% in utrechtHet lage tarief geldt alleen op de werkzaamheden van de loodgieter en niet op het materiaal dat u aanschaft. U kunt denken aan werkzaamheden zoals de riolering, verwarming, water en gas. Het tarief zal vanaf 1 juli 2015 verhoogd worden naar 21 %. Het is daarom verstandig om niet al te lang te wachten met bepaalde werkzaamheden in uw verbouwing als u geld wilt besparen. De kosten kunnen namelijk zeer hoog uitvallen als u het verschil berekent tussen 6 % en 21 %.

 

Voorkom onverwachte verrassingen

Een ongeluk zit in een hoekje en het kan altijd gebeuren dat uw w.c. opeens weer verstopt raakt. Wij bestaan uit een team van vakmensen die gespecialiseerd zijn op het gebied van loodgieterswerkzaamheden. Wij kunnen u daarom ook advies geven over de staat van uw riolering of verwarming. Als u zeker wilt weten dat u niet voor verrassingen komt te staan na 1 juli 2015, neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs en kunnen u advies geven zodat u grote kosten in de toekomst kunt voorkomen.