cv ketel soortenEr zijn vele verschillende soorten CV ketels beschikbaar. Misschien bent u net toe aan een nieuwe ketel. Het is niet gemakkelijk om er eentje uit te kiezen. Daarom is het goed om te weten welke CV ketel het beste bij u past.

Bespaar kosten met een nieuwe CV ketel

Om kosten te besparen is het verstandig om een nieuwe CV ketel aan te schaffen. De oudere versies versies verbruiken namelijk veel meer energie. Daarnaast is het ook aan te raden om uw CV ketel minstens elke twaalf tot vijftien jaar te vervangen. Met een nieuwe CV ketel kunt u wel zo’n driehonderd euro per jaar besparen aan energieverbruik.

Welke CV ketel past het beste bij uw woning?

Het is goed om te weten welke CV ketel het beste bij uw woning past. Om dit uit te vinden kunt u naar de CV ketel koopwijzer gaan. Hiermee kunt u ontdekken welke ketel u daadwerkelijk nodig heeft en wat uw budget u toe laat.
De ketels waar u bijvoorbeeld uit kunt kiezen zijn hoog rendement ketels of combi ketels. Een hoog rendement ketel is zuiniger en de combi ketel geeft uw huis ook warm water. Daarnaast zijn er ook open en gesloten ketels die verschillen in de mate van veiligheid.
Ontdek welke ketel uw huis nodig heeft en kom ook meer te weten over de verschillende soorten ketels. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze.